Adatvédelmi tájékoztatás
A weboldal  felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Beállítások"-ra kattintva tudod módosítani. Ha hozzájárulsz a sütik használatához, kattints az  'Elfogadom' gombra. ​ További információk
Termékek Menü
Magyar
Hungarian hu
English en
Valutaváltó
Ön itt jár: > >

Rólunk

Budapesti székhellyel működő társaságunk több mint 10 éve készíti igényes anyag összetételű és fazonú munkaruháit. A kiváló minőséget vásárlóink megelégedettsége és rendszeres rendelései is tükrözik. Cégünk magas fokú minőségi elvárások alapján dolgozik.

Vállalati célunk, hogy a munkahelyeket kulturált, igényes és divatos formavilágú munkaruhákkal lássuk el. A fogyasztói visszajelzések mind azt tükrözik, hogy az intézmények dolgozói igénylik az elegáns szabásvonalú munkaruhákat és örömmel hordják modelljeinket.

2005 óta jelenlegi formájában működik cégünk. Minden évet nyereségesen tudtunk zárni.

Minőségpolitika:

Vállalkozásunk alapvető célja, hogy az általunk kínált termékek és szolgáltatások színvonala maradéktalanul megfeleljen a piaci igényeknek. Folyamatos minőségi ellenőrzéssel és szúrópróba szerű termékvizsgálatokkal igyekszünk minden olyan terméket kiszűrni, amely nem éri el azt a magas szintű minőséget, melyet az évek alatt elértünk és folyamatosan fejlesztünk. Igyekszünk megfelelni az állandóan változó fogyasztói igényeknek.

Ennek érdekében:

  • nagy hangsúlyt fektetünk alkalmazottaink képzésére, hogy a lehető legjobb szaktudású munkatársak közre működésével szolgálhassuk ki vevőinket
  • igyekszünk az aktuális trendnek megfelelő ruhákat készíteni
  • folyamatos figyelemmel kísérjük a keresleti változásokat és igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni azokra
  • kiemelkedő szerepet kap a beszállítók kiválasztása (különböző szempontok alapján értékeljük őket), hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel termékeink előállításához, illetve figyelünk arra, hogy az áraink is megfizethetőek legyenek
  • fontos szerepet kapnak a higiéniai szabályok betartása a munkaruhák gyártási és raktározási folyamatai során
  • nagyon fontos, hogy ruháink a divatos formavilág mellett kényelmesek és viselhetők is legyenek, hiszen munkavégzés közben ez a legfontosabb.

Ezen szempontok figyelembe vételével próbálunk alkalmazkodni a vásárlók igényeihez és a lehető legjobb szintű kiszolgálási színvonalat igyekszünk biztosítani minőséggel, gyorsasággal és pontossággal.

Mára már hálózatunk az ország nagy részét lefedi. Üzleteink megtalálhatók Sopronban, Szegeden, Miskolcon, Székesfehérváron, Pápán és Gyulán. Itt kész modelljeink azonnal megvásárolhatók. Nagyobb rendelés esetén raktárkészletünk a rövid határidős kiszolgálást is biztosítja.

 

Győződjön meg Ön is termékeink minőségéről és reméljük, hogy megelégedettséggel fogja viselni munkaruháinkat.

 


 

Névnapok

Ma 2019. február 16., Julianna, Lilla napja van.

Holnap Donát napja lesz.

Keresés szín és anyag szerint
information_markSzín
information_markAnyag
instagram bal
homepage