Adatvédelmi tájékoztatás
A weboldal  felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Beállítások"-ra kattintva tudod módosítani. Ha hozzájárulsz a sütik használatához, kattints az  'Elfogadom' gombra. ​ További információk
Menü
Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Játékszabályzat

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A MIL-Land Kft. „Pörgess és nyerj nyereményjáték” hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

1. A nyereményjáték szervezője a dokiruha.hu üzemeltetője (a továbbiakban: "Játék") szervezője a – MIL-Land Kft. (székhely: 1171 Budapest, Szárazhegy u 70.), a továbbiakban: "Szervező”. A Játékhoz kapcsolódó adatkezelést a Szervező, mint adatkezelő (a továbbiakban: "Adatkezelő"), a Játék lebonyolításához kapcsolódó végzi.

2. Kik vehetnek részt a játékban?
2.1 A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, a 2.2. pontban meghatározott személyek körébe nem eső természetes személy (a továbbiakban: "Játékos"), aki a Játék időtartama alatt • 4.1. pontban írtaknak megfelelően teljesíti a meghirdetett feladatot. Játékos a részvétellel kifejezetten elfogadja a jelen játékszabályzatban ("Játékszabályzat") meghatározott valamennyi feltételt, és hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező nyertesség esetén teljes nevét, e-mail címét, az adott Játékkal összefüggésben az Adatvédelmi szabályzatban írtak szerint kezelje. 2.2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező, a Lebonyolító, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő szervezetek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, vagy velük munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állók, és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bek. 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.

3. A Játék időtartama: A Játék 2023. november 13. (hétfő) 19 óra 00 perctől 2023. november 19. (Vasárnap) napja 23 óra 59 percéig tart.

4. A Játék menete 4.1. A Játékban a Játékos az alábbiak szerint vehet részt: A Játékban való részvételhez a Játékos a www.dokiruha.hu oldalt felkeresi, majd az ott található szerencsekerékkel pörget, szükséges adatai megadása mellett. Amennyiben a Játékos jelen Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül. Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket kizárhatja a Játékból. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. A Játékkal kapcsolatos, e-mail postafiók használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervező, valamint a Lebonyolító mindennemű felelősségét kizárja. 4.2. Nyertesek kiválasztása és a nyeremény mértéke véletlenszerű. 4.3. Nyeremény átvétele a pörgetést követően, a következő oldalon kód formájában megjelenítve kerül átadásra. A nyertes Játékos a nyereményét kedvezmény kód formájában tudja vásárlása alkalmával érvényesíteni az 5. pontban foglaltak szerint. A kód csak a nyereményjáték ideje alatt használható fel.

5. Nyeremények beváltásának szabályai. 5.1 Százalékos kedvezmények, a nem akciós, teljes árú termékekre érévényesíthető. 5.2 Összeg szerű nyeremények a nem akciós, teljes árú termékekre érévényesíthető a minimis kosárérték mellett. A beváltásához minimális kosáréték a nyert összeg háromszorosa. Pl.: 20000Ft nyeremény esetén a minimális kosárértéknek 60000Ftnak kell lennie. Más akciókkal nem összevonható, így egy esetlegesen már akciós termék ára tovább nem csökkenthető. A 'Meglepetés ajándék' olyan tárgynyeremény, melyet véletlenszerűen csomagolunk a megrendeléshez. A tárgynyeremény kód érvényesítéséhez minimális kosárérték elérése szükséges, ami tizenötezer forint.

6. Vegyes rendelkezések Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatot bármikor megváltoztathatja vagy visszavonja úgy, hogy a módosított szabályzatot közzéteszi a weboldalán. A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben csalás gyanúja merül fel bármely Játékossal kapcsolatban, annak kivizsgálásához információt kérjen a Játékostól, illetve felfüggessze vagy kizárja a Játékost a Játékból. A tisztességtelen magatartást tanúsító Játékosok kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a Játékkal összefüggésben a Szervezőnek és/vagy Lebonyolítónak okoztak.