Adatvédelmi tájékoztatás
A weboldal  felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Beállítások"-ra kattintva tudod módosítani. Ha hozzájárulsz a sütik használatához, kattints az  'Elfogadom' gombra. ​ További információk
Menü
Hungarian hu
English en
Ár:
99 Ft (78 Ft + ÁFA)
Termék címkék: GLS csomag felvétel

Csomagfelvétel szolgáltatás ügyintézés - Pick&Return Service

Ár:
99 Ft (78 Ft + ÁFA)
Kérem, hogy a rendelt szolgáltatást kezdjék meg a fogyasztókat megillető 14 napos elállási idő lejárata előtt. Kijelentem, hogy a visszaszállítási szolgáltatás (fuvar és ügyintézés) elállási jogáról kifejezetten lemondok.:
Cikkszám: GLS11
Ebből a méretből: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

GLS futárszolgálat felveszi a csomagot a megadott címen, így neked nem kell a csomag visszajuttatásának megszervezésével foglalkoznod. Csomagold be feladásra készre és add oda a futárnak.
Ügyintézési díj: 99 Ft. Futárszolgálati díj: 2400 Ft

A szolgáltatás a cserére visszaküldendő csomag felvételét és a céghez visszaszállítását tartalmazza.

Részletek a Leírásban!

Szerezhető hűség kedvezmény: 0

Leírás

GLS futárszolgálat felveszi a csomagot a megadott címen, így neked nem kell a csomag visszajuttatásának megszervezésével foglalkoznod. Csak add oda a futárnak.

Működése: 

1. A visszaküldendő terméket becsomagolod szállításra alkalmas módon (boríték vagy doboz) és beleteszed a megfelelő dokumentumokat (lásd link:https://www.dokiruha.hu/termekcsere-15), majd lezárod a csomagot.
2. A szolgáltatást megrendeled itt.
3. A megrendeléskor a "szállítás" pontnál a felvételi címet add meg, ahol napközben oda tudod adni a futárnak a csomagot.
4. A címkézést a futár végzi, így címzés nem szükséges a csomagodra.

A futár érkezése előtt egy nappal értesítés fog menni emailben, így tudni fogod melyik nap érkezik hozzád a futár.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!